Het blauwe zone gebied Sardinië

Blauwe zones zijn gebieden waarvan de bevolking een specifieke levensstijl deelt en waar mensen meetbaar langer en gezonder leven. Sardinië is een blauwe zone waar mensen ouder worden dan gemiddeld.

Het geheim van de Sardijnen kom je in deze week te weten!

 

In 2021 vindt deze reis plaats van zaterdag 28 augustus tot en met zaterdag 4 september.

Dit jaar kost deze compleet verzorgde reis €. 1795.

Mijn why…

In het verleden organiseerde ik een paar keer per jaar een het trainingsweekend ‘Ontwikkeling duurzame verandering in gedrag’. Deelnemers waren allen op een punt gekomen dat zij het anders wilden, bijvoorbeeld door een burn-out of een reorganisatie op het werk. In deze weekenden werd genoten van de natuur, sport, inspiratie en gezellig samenzijn. En deelnemers kregen inzichten voor het maken van een nieuwe start, zowel qua gezondheid als talentontwikkeling.

Al jaren ben ik gefascineerd door de Blue Zones en de leefstijl. Ik vind het dan ook geweldig om mensen mee te nemen naar Sardinië om ze te laten ontdekken wat een gezonde leefstijl kan doen. Een week lang ervaring opdoen, genieten, avontuur en het maken van een nieuwe start.

 

In samenwerking met Sam Pitzalis van Keep Alive Tours organiseer ik deze inspirerende reis naar Sardinië.

Ben je toe aan een levensverandering en weet je niet waar te beginnen? Ga dan mee naar Sardinië waar je door twee ervaren coaches begeleidt wordt. Deze week verander jij van koers en sla jij een nieuwe weg in!

Programma

Ruim voor je vertrekt krijg je gelegenheid om kennis te maken met de trainers Anita Smit (PDCA training, coaching en advies) en Sam Pitzalis (Keep Alive Tours). Maandelijks wordt er een gratis wandeling in Den Haag georganiseerd, zodat je kunt proeven aan de werkwijze van beide coaches. Bij Anita kun je terecht met vragen over loopbaancoaching, sporten en leefstijl en Sam kun je aan het werk zien als reisleider tijdens de wandeling. Er is voldoende gelegenheid om je vragen aan de coaches te stellen.

De prijs van €. 1795 is inclusief:

 • Vooraf een coachgesprek met Anita Smit om je coachdoelen vast te stellen, dit is inclusief een meting van je hartritmevariabiliteit met een oorsensor.
 • Je verblijf op Sardinië, uiteraard volgens recent geldende Covid-regels
 • Dagelijks Perfect Pilates met Anita Smit
 • Groeps- en individuele coachgesprekken met Anita Smit
 • Volpension met heerlijke en pure Sardische producten
 • Entreebewijzen
 • Coaches, gidsen, jeeps
 • Afsluitend gesprek na thuiskomst, inclusief meting hartritmevariabiliteit

 

En exclusief:

 • Je vliegticket
 • Je PCR test (indien nodig)
 • Aparte ritjes op het eiland

Mee naar huis neem je energie, gezondheid, levensinspiratie en een persoonlijk vitaal- en/of loopbaanplan.

Het is een unieke ervaring in een geweldige omgeving die het verschil gaat maken voor jouw toekomst!

Wilt u meer weten? Bijvoorbeeld over de maandelijkse wandelingen in Den Haag, neem dan contact met een van ons op!

Anita Smit is te bereiken via telefoon: 06-36140653 of mail: info@pdca-training.nl

Sam Pitzalis via mail: info@keepalivetours.com

 

Meer informatie over deze inspirerende reis is te vinden op de website van Keep Alive Tours  MET ANITA SMIT OP SARDINIË: PERFECT PILATES, LICHAAMSVERTROUWEN, LEVENSBALANS! – KEEP ALIVE TOURS

 

Op deze website vind je ook meer informatie over de garantieregeling bij STO Garant, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, voorwaarden en privacy van Keep Alive Tours.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Menu