Arbo Delft

Bent u onder behandeling van een arbo in Delft en bent u op zoek naar begeleiding op het gebied van re-integratie? Welkom op de website van PDCA training, coaching & advies. Wij helpen u en brengen u weer in beweging.

Geen standaard adviesbureau

PDCA helpt u bij arbeidsvraagstukken op het gebied van mobiliteit, re-integratie en arbo in Delft. Het doel is om uw werkplezier te bevorderen en u te motiveren alles uit uzelf te halen. Zelfvertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Om het zelfvertrouwen te vergroten werken we aan uw vitaliteit, persoonlijke presentatie en benutten we uw talenten. Onze werkwijze is anders, wij zijn geen standaard adviesbureau. Bij ons staat leren centraal, waarbij fysieke inspanning een hulpmiddel is. Naast begeleiding in vorm van gesprekken, gaat u sporten onder begeleiding van een sportinstructrice. Op die manier verbetert uw conditie en gaat u lekkerder in uw vel zitten.

Onze filosofie

PDCA staat voor Plan, Do, Check en Act, een filosofie die er vanuit gaat dat organisaties en mensen altijd in beweging zijn. Resultaat behaald men door eerst te plannen, daarna te doen, hiervan te leren en op basis daarvan acties bij te stellen. Wij zorgen voor verandering en brengen u weer in beweging. PDCA training, coaching & advies is in 2006 opgericht door Anita Smit. Doordat zij sportinstructrice is kan zij u heel gericht coachen.
Wilt u meer weten over onze diensten als het gaat om arbo in Delft? Neem dan contact met ons op! We zijn te bereiken via de telefoon: 06-36140653 of de mail: info@pdca-training.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Menu