Loopbaanadvies op maat

Bij PDCA training, coaching en advies kun je terecht voor begeleiding op het gebied van loopbaan of bij het zoeken naar werk. Het kan hierbij gaan om een re-integratietraject, outplacement of jobcoaching. Om welk traject het ook gaat, jouw coachvraag staat centraal en in een uitgebreid intakegesprek bepalen we samen met jou hoe je traject er uit zal zien. Ik houd hierbij rekening met jouw persoonlijke situatie op een holistische manier. Hierbij geloof ik in de kracht van beweging zowel op mentaal als op fysiek niveau.

Vertrouwen op jouw eigen kracht

Om een veranderingstraject goed te doorlopen heb je moed nodig, een positief zelfbeeld en vertrouwen dat het goed komt. Het is mijn drijfveer om jou in beweging te krijgen en je te laten vertrouwen op je eigen kracht. Wanneer u bij PDCA training, coaching en advies komt voor coaching dan voeren we gesprekken èn we gaan sporten. Je conditie zal verbeteren. Omdat je je fitter en vitaler gaat voelen zul je merken, dat dit een meerwaarde is in een jouw veranderingstraject.

 

Over PDCA

De naam PDCA staat voor Plan, Do, Check en Act. Dit is een krachtige filosofie die er vanuit gaat dat organisaties en mensen altijd in beweging zijn om zichzelf te verbeteren. Optimaal resultaat wordt behaald door eerst te plannen, daarna te doen, hiervan te leren en op basis daarvan acties bij te stellen. Het is de doelstelling van PDCA training, coaching en advies om door middel van het volgen van deze kwaliteitscirkel mensen weer in beweging te brengen, zodat zij in staat zijn om zelf veranderingen tot stand te brengen. Natuurlijk is deze verandering is gericht op de coachvraag,

Toen ik in 2006 PDCA training, coaching en advies oprichtte heb ik bewust gekozen voor deze naam. Mijn bedrijf houdt zich bezig met coaching volgens een weloverwogen plan in brede zin van het woord. Als loopbaancoach en medisch sportinstructrice kan ik heel gericht coachen en breng ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, zodat zij weer optimaal kunnen functioneren.

Wilt je meer weten over de werkwijze en de mogelijkheden voor loopbaancoaching? Neem dan contact op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Menu