Loopbaanadvies Den Haag

Welkom op de website van PDCA training, coaching en advies. Bij ons kunt u terecht voor loopbaanadvies in Den Haag. We bieden dit aan in de vorm van onder andere training en coaching. Vaak hebben mensen meer nodig dan alleen begeleiding op het gebied van loopbaan of bij het zoeken naar werk. Wij geloven in de kracht van beweging. Wij willen mensen in beweging krijgen op zowel mentaal als fysiek niveau.

Vertrouwen op uw eigen kracht

Om een veranderingstraject goed te doorlopen heeft u moed nodig, een positief zelfbeeld en de vertrouwen dat het goed komt. Ons drijfveer is om u in beweging te krijgen en u te laten vertrouwen op uw eigen kracht. Wanneer u bij ons komt voor loopbaanadvies in Den Haag dan voeren we niet alleen gesprekken, we gaan ook sporten. Uw conditie wordt verbeterd, u voelt zich vitaler en gaat lekkerder in uw vel zitten. Enkele elementen die een meerwaarde vormen in een veranderingstraject.

Over PDCA

De naam PDCA staat voor Plan, Do, Check en Act. Dit is een filosofie die er vanuit gaat dat organisaties en mensen altijd in beweging zijn. Optimaal resultaat wordt behaald door eerst te plannen, daarna te doen, hiervan te leren en op basis daarvan acties bij te stellen. Wij zorgen voor verandering en brengen u weer in beweging. PDCA training, coaching & advies is in 2006 opgericht door Anita Smit. Doordat zij sportinstructrice is kan zij u heel gericht coachen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden voor loopbaanadvies in Den Haag? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend intakegesprek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Menu