Loopbaanbegeleiding Delft

Bent u op zoek naar begeleiding op het gebied van re-integratie, tweede spoor? Of bent u op zoek naar een outplacementbureau? Of een personal trainer? Of een mental coach? Welkom op de website van PDCA training, coaching & advies. Wij helpen u en brengen u weer in beweging.

Intensieve begeleiding

Na een periode waarin u ziek bent geweest of geen werk heeft gehad, kan het spannend zijn om weer te beginnen met werken. PDCA begeleidt u intensief hierbij, waardoor de kansen op een baan aanzienlijk toenemen. Tijdens de personal training in Delft zijn we bezig met beweging en voeren we gesprekken. Afhankelijk van uw wensen, komen er verschillende onderwerpen aan bod:

Onderwerpen

  • Loopbaanperspectief/loopbaanprofiel/personal brand
  • Arbeidsmarktverkenning
  • CV en gerichte- en open sollicitatiebrieven
  • Netwerken/linked-in
  • Sollicitatiegesprekken en presentatie (eventueel in groepsverband)
  • Begeleiding op de werkplek (jobcoaching)

Geen standaard adviesbureau

PDCA helpt u bij arbeidsvraagstukken op het gebied van mobiliteit, re-integratie en outplacement in Delft. Het doel is om uw werkplezier te bevorderen en u te motiveren alles uit uzelf te halen. Zelfvertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Om het zelfvertrouwen te vergroten werken we aan uw vitaliteit, persoonlijke presentatie en benutten we uw talenten. Onze werkwijze is anders, wij zijn geen standaard adviesbureau. Bij ons staat leren centraal, waarbij fysieke inspanning en het werken aan een gezonde leefstijl een hulpmiddel is. Naast begeleiding in vorm van gesprekken, gaat u sporten onder begeleiding van een sportinstructrice. Op die manier verbetert uw conditie en gaat u lekkerder in uw vel zitten.

Onze filosofie

PDCA staat voor Plan, Do, Check en Act, een filosofie die er vanuit gaat dat organisaties en mensen altijd in beweging zijn. Resultaat behaald men door eerst te plannen, daarna te doen, hiervan te leren en op basis daarvan acties bij te stellen. Wij zorgen voor verandering en brengen u weer in beweging. PDCA training, coaching & advies is in 2006 opgericht door Anita Smit. Doordat zij sportinstructrice is kan zij u heel gericht coachen.
Wilt u meer weten over onze diensten als het gaat om arbo in Delft? Neem dan contact met ons op! We zijn te bereiken via de telefoon: 06-36140653 of de mail: info@pdca-training.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Menu