Loopbaancoach Delft

Een loopbaancoach in Delft kan u professioneel ondersteunen op het gebied van zelfontwikkeling en uw loopbaan. Bij PDCA training, coaching & advies geloven we in de kracht van beweging. Ons doel is om mensen op zowel mentaal als fysiek niveau in beweging te krijgen. Sporten in combinatie met gesprekken zorgt ervoor dat u zich beter in uw vel gaat voelen. Uw vitaliteit wordt verhoogd en uw persoonlijke presentatie wordt verbeterd.

Leren door middel van fysieke inspanning

PDCA training, coaching & advies is geen standaard loopbaancoach in Delft. Wij onderscheiden ons door onze werkwijze en filosofie. Bij ons staat leren door te doen centraal, waarbij fysieke inspanning een belangrijk hulpmiddel is. Vaak hebben mensen meer nodig dan alleen loopbaanbegeleiding. Anita Smit is sportinstructrice en weet goed in te spelen op uw persoonlijke situatie. Tijdens de loopbaancoaching wordt u intensief gecoacht. Hierbij wordt uw talent benut en uw conditie verbetert. Het doel is om u te motiveren om onder begeleiding te gaan sporten. Het resultaat? U zit lekkerder in uw vel, heeft meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Daarnaast wordt uw vitaliteit en persoonlijke presentatie beter. Deze ontwikkelingen spelen een positieve rol in een veranderingstraject.

Een persoonlijk plan

Ieder persoon is anders. Wij leveren dan ook maatwerk. We starten altijd eerst met een uitgebreid (kosteloos) intakegesprek. Op basis van uw persoonlijke situatie en wensen stellen we een plan op, zodat u precies weet waar u aan begint. Bent u op zoek naar een loopbaancoach in Delft en spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Menu