Personal training Delft

Bij PDCA bent u welkom voor personal training in Delft op het gebied van re-integratie na een periode van ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Wij geloven dat bewegen of fysieke inspanning een belangrijk hulpmiddel is in een verandertraject. Doordat PDCA als professioneel erkend loopbaanadviseur (NOLOC) ook medische fitness instructeur is kunnen we op basis van uw persoonlijk situatie een programma op maat samenstellen. Zodat u uw doelen nog sneller behaalt.

Intensieve begeleiding

Na een periode waarin u ziek bent geweest, een burnout of geen werk heeft gehad, kan het spannend zijn om weer te beginnen met werken. PDCA begeleidt u intensief hierbij, waardoor de kansen op een baan aanzienlijk toenemen. Onze personal training in Delft kan bestaan uit fitnessbegeleiding, Perfect Pilates lessen of bootcamp, maar PDCA kan u ook begeleiding bieden bij het volgen van een dieet. Afhankelijk van uw fysieke belastbaarheid en wensen, zullen we een plan op maat maken. PDCA is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht, met fysieke – maar ook mentale klachten en wordt met regelmaat ingehuurd door het UWV om mensen weer ‘werkfit’ te maken. Ook worden wij ingehuurd door gemeenten om de duurzame inzetbaarheid voor de medewerkers te verhogen. Tevens kan PDCA voor mensen die een Wajong uitkering hebben, jobcoaching inzetten.

Meer zelfvertrouwen door beweging

U gaat sporten onder mijn begeleiding, soms ook in groepsverband. Dit leidt uiteindelijk tot een verandering van uw zelfvertrouwen en zelfbeeld, wat een meerwaarde heeft in het traject. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op via de telefoon of via de mail.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Menu