Personal training

Bij PDCA training, coaching en advies bent je welkom voor personal training op het gebied van re-integratie na een periode van ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Ik geloof  dat bewegen of fysieke inspanning een belangrijk hulpmiddel is in een verandertraject. Omdat ik als professioneel erkend loopbaanadviseur (NOLOC) ook medische fitness instructeur ben kan ik op basis van jouw persoonlijke situatie een programma op maat samenstellen. Natuurlijk altijd in overleg met jou, zodat je je doelen nog behaalt.

Het combineren van loopbaancoaching met sporttraining is helemaal van deze tijd.

Als medisch sportinstructeur kan ik je op een veilige en verantwoorde manier op jouw tijd en niveau weer laten bewegen. In de afgelopen 15 jaar is steeds gebleken dat dit een enorme meerwaarde heeft voor het succesvol verlopen van een traject.

 

Intensieve begeleiding

Na een periode waarin je ziek bent geweest, een burnout of geen werk hebt gehad, kan het spannend zijn om weer te beginnen met werken. Hierbij begeleid ik je intensief, waardoor de kansen op een baan aanzienlijk toenemen.

Personal training kan bestaan uit fitnessbegeleiding, Perfect Pilates lessen of bootcamp. Ook kan ik je begeleiding bieden bij het volgen van een dieet. Afhankelijk van jouw fysieke belastbaarheid en wensen, zullen we een plan op maat maken.

 

PDCA training, coaching en advies is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht, met fysieke en/of mentale klachten en wordt met regelmaat ingehuurd door het UWV om mensen weer ‘werkfit’ te maken.

PDCA training, coaching en advies wordt ingehuurd door gemeenten om de duurzame inzetbaarheid voor de medewerkers te verhogen. Tevens kan PDCA training, coaching en advies voor mensen die een Wajong uitkering hebben, jobcoaching inzetten.

Meer zelfvertrouwen door beweging

Je gaat sporten onder mijn begeleiding; dat kan individueel en in groepsverband. Dit leidt uiteindelijk tot meer zelfvertrouwen en positief zelfbeeld, wat absoluut een meerwaarde heeft in het traject. Wilt je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met mij op via de telefoon of via de mail.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Menu