Re-integratie hulp in Den Haag? PDCA Training Coaching & Advies

Heeft u hulp nodig bij re-integratie in Den Haag? Dan kunt u rekenen op de professionele hulp van PDCA Training Coaching & Advies. Terugkeren in de arbeidsmarkt na een lange periode van afwezigheid is niet eenvoudig. Zeker als u hier alleen voor staat kunnen er behoorlijk wat problemen op uw pad komen waarop u wellicht niet direct het antwoord weet. Bij PDCA Training en Coaching in Den Haag helpen we u daar graag bij.

Weer aan het werk gaan na een lange periode van werkloosheid door bijvoorbeeld ziekte, brengt veel vragen met zich mee. Is de werkplek bij uw oude werkgever nog beschikbaar? Is de bijbehorende functie nog passend bij uw lichamelijke omstandigheden en is de verhouding tussen u en uw werkgever nog professioneel? Dit zijn een aantal van de vele vragen die op u afkomen als u moet herintreden of re-integreren.

Daarnaast wordt het u in de meeste gevallen ook nog verplicht om een specifiek traject te doorlopen welke bedoeld is voor re-integratie in Den Haag. Deze trajecten kunnen plaatsvinden als u tijdens uw werkloosheid een uitkering heeft ontvangen van een bepaalde instantie of de Sociale Dienst. Kunt u hulp gebruiken bij re-integratie in Den Haag? Dan kunt u rekenen op de hulp en ondersteuning van PDCA Training Coaching & Advies.

Persoonlijke hulp bij re-integratie in Den Haag

Graag ondersteunen we u om de weg van werkloosheid naar werkomgeving goed en soepel te laten verlopen. Hierbij ondersteunen we u niet alleen bij het vinden van een nieuwe werkplek, maar zorgen we er ook voor dat ontwikkelingen en gesprekken goed verlopen als u wilt terugkeren bij uw oude werkgever.

Door een persoonlijke en op maat gemaakt plan te maken die voldoet aan uw omstandigheden, zorgen we voor een fijne terugkeer in de maatschappij waarbij uw belangen te allen tijde voorop komen te staan. Bij PDCA Training Coaching & Advies bent u op het juiste adres als u vakkundige hulp zoekt op het gebied van re-integratie in Den Haag.

Door onze ervaringen en expertise kunnen we knelpunten en problemen tijdig voor u oplossen zodat niets een terugkeer in de maatschappij u in de weg zal staan. Daarbij mag u rekenen op een op maat gemaakte ondersteuning met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Heeft u hulp nodig bij herintreding of re-integratie in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact op met PDCA Training Coaching & Advies. Samen met u komen we altijd tot de juiste oplossing en aanpak.

Menu