Hulp bij re-integratie in Delft? PDCA Training Coaching & Advies helpt u graag

Heeft u hulp nodig bij re-integratie? PDCA Training Coaching & Advies helpt u daar graag bij. Re-integreren is nodig als u naar een lange periode van werkloosheid, door bijvoorbeeld ziekte, weer terug in dienst treedt. Dit kan zowel bij uw eigen werkgever zijn als bij een ander bedrijf of organisatie. Toch is het terugkeren in uw oude functie niet altijd vanzelfsprekend. Dit kan zijn omdat de functie inmiddels over is genomen door een andere werknemer, of omdat u door toedoen van medische omstandigheden niet meer in staat bent om de bijbehorende werkzaamheden van de functie uit te kunnen voeren.

In 2015 kwam Marvin via het UWV bij Anita Smit om werkfit te worden en vanuit daar uiteindelijk een betaalde baan te krijgen en behouden.

Marvin: “Ik ben blij dat ik door het UWV de kans kreeg om bij Anita coaching te volgen.

Het coaching traject startte met een weekend in Zeeland, genaamd: ‘Succesvol veranderen’. In dit weekend kwamen onderwerpen aan bod in de vorm van workshops over gezondheid, voeding en bewegen. Het was een weekend vol afwisseling en ik heb daar veel aan gehad.

Het was het begin van anders leren kijken naar dingen, loslaten, rust nemen en positiever in het leven staan. Ik heb daar tools meegekregen om beter te functioneren en terugval naar de oude situatie bijtijds te signaleren en op te vangen.

In die tijd was ik al bezig met sport en ik had het idee dat ik daar wel mijn werk van zou willen maken met als doel om mensen te helpen met sporten, zoals sport mij heeft geholpen om optimaal te functioneren. Dat Anita ook zelf sporttrainer is bij AllRound was een buitenkans. Anita geeft Pilatesles aan coachees die zij naar werk begeleidt. Tijdens deze lessen kreeg ik de mogelijkheid om aan het les geven te proeven. En het smaakte naar meer. Het leidde er toe, dat ik uiteindelijk zelf sportinstructeur werd en bij sportschool AllRound een baan kreeg.

Omdat ik naar een andere woonplaats ben verhuisd en de afstand woon-werkverkeer toch te groot bleek, ben ik op zoek gegaan naar een andere baan. Daar werk ik nu alweer twee jaar fulltime naar volle tevredenheid. Het gaat zelfs zo goed, dat ik onlangs promotie heb gemaakt. Ik ben er enorm trots op dat ik die nieuwe functie kreeg en dat ik het zover geschopt heb!

Met plezier denk ik terug aan de tijd dat Anita mij coachte. Zij is een goede coach en ik heb veel aan haar te danken!”

Ook als u lange tijd werkloos bent geweest en een uitkering heeft ontvangen, kan re-integratie een traject zijn wat u geacht wordt te volgen door de Sociale Dienst of een verzekeringsmaatschappij. Ook voor deze soort van re-integratie kunt u rekenen op de hulp van PDCA in Delft. Re-integreren brengt tevens een aantal verplichtingen met zich mee waarbij u ondersteuning kunt gebruiken.

Zo moet u tijdens een re-integratie bereikbaar zijn voor uw werkgever of bedrijfsarts, moet uw gesprekken voeren met de arbo of bedrijfsarts waarvoor u opgeroepen bent, en mag u uw genezing niet belemmeren in de breedste zin van het woord. Terugkeren in de maatschappij na werkloosheid of ziekte is niet zo eenvoudig als dat misschien lijkt. Bent u op zoek naar professionele hulp voor re-integratie in Delft? Bij PDCA Training Coaching & Advies helpen we u graag.

Re-integratie hulp bij PDCA Training en Coaching in Delft

Als u op zoek bent naar hulp en advies bij re-integratie, dan helpt PDCA Training en Coaching in Delft u graag. Met onze hulp begeleiden we u in duidelijke stappen van werkloosheid naar de arbeidsmarkt. Hierbij mag u van ons niet alleen ondersteuning verwachten, maar ook waardevolle adviezen. Herintreden op de arbeidsmarkt is zeker als u langere tijd niet in loondienst bent geweest niet eenvoudig. Door onze brede kennis weten we exact wat de knelpunten kunnen zijn en waar deze zich voordoen.

Door u hierin optimaal te steunen en te begeleiden zorgen we voor een vloeiende re-integratie voor iedereen. Of u nu langdurig ziek bent geweest door fysieke of psychische toedoen, of omdat u moet herintreden vanwege een verstandelijke beperking. PDCA Training Coaching & Advies ondersteunt u graag als u hulp nodig heeft bij re-integratie in Delft.

Dit doen we door een op maat gemaakt traject waarbij we veel aandacht besteden aan persoonlijke wensen. Samen met u stellen we haalbare doelen die u op een vloeiende manier re-integreren in de maatschappij. Of dat nu bij uw eigen werkgever is, een andere organisatie of door het bekleden van een andere functie die past bij uw omstandigheden.

Menu